SMRT RIJALITIJA: Zašto više nema “Velikog brata”, “Farme” i “Survajvera”?

 • (Telegraf) - 02.02.2013.

  Nove sezone nekada veoma popularnih šou-programa niko ni ne pominje, a gledaoci i domaće televizije potpuno su izgubili interesovanje da tuđe živote prate uživo
  Nakon prave pomame za rijaliti šou-programima u Srbiji, utrkivanja naših TV stanica koja će privući više gledalaca novim formatima i hvaljenja ogromnim rejtinzima, situacija se potpuno promenila. Nove sezone “Velikog brata”, “Farme” ili “Dvora” niko ni ne pominje, a “Survajver” je takođe pod velikim znakom pitanja.

  Survivor

  Da li se sećate Ivana Ljube? On je pobedio u prvoj sezoni “Velikog brata”, koja je emitovana 2006. godine, a poslednje izdanje ovog rijalitija prikazano je tokom 2011. Od tada ni traga ni glasa od programa koji je svojevremeno zaludeo Srbe, a nedavno je objavljeno da će se nova sezona “Velikog brata” emitovati od jeseni, ali na hrvatskoj televiziji RTL, i potpuno je neizvesno da li će Pinku biti ponuđeno da šou prikazuje u Srbiji.

  Nakon gromoglasnog početka, velike medijske pažnje i enormne gledanosti, “Farma” je nakon tri sezone “sišla s trona” u decembru 2010. Od tada se nekoliko puta pojavljivala “proverena informacija” da nova sezona kreće uskoro, ali od toga nije bilo ništa.

  Šta tek reći za “Dvor”, u koji je Pink uložio veliki novac? Prva i jedina sezona završila se u martu 2011. godine pobedom repera Ivana Ivanovića Đusa, a ovaj šou kasnije je ponovljen, ali samo sa slovenačkim učesnicima.

  Na naše pitanje da li TV Pink planira emitovanje novih sezona “Velikog brata”, “Farme” i “Dvora”, portparol ružičaste televizije Darko Popović odgovorio je:

  - Zasad nije potpisan ugovor ni za jedan od pomenutih rijalitija, niti je u planu “Dvor” kao naš rijaliti!

  Kako nezvanično saznajemo, “Survajver” takođe neće biti emitovan ove godine, a da li će se situacija promeniti u 2014. godini, ostaje da se vidi. Takođe, problem sa “Survajverom” je taj što je takav rijaliti šou odličan za građenje imidža televizije koja ga prikazuje, ali je istovremeno i preskup, a uložena sredstva je skoro nemoguće vratiti.

  - Još je rano da se priča o novoj sezoni “Survajvera” – kratko je prokomentarisala Slađana Paunović, portparol TV Prva, na kojoj su prikazane prethodne dve sezone ovog rijalitija.

  Pored ovih, od poznatijih (ali ne i preterano gledanih) rijalitija možda vredi pomenuti “Parove”, koji su išli dve sezone, ali su ostali poznati po ludovanju najpoznatijeg rijaliti takmičara u Srbiji Saše Ćurčića i pravilu da u ovom rijalitiju gotovo i da ne postoje pravila.

  U međuvremenu, porodica rijalitija ipak je dobila novog člana. Na Pinku je nedavno počeo sa emitovanjem šou “Sudnica”, a kako će gledaoci prihvatiti ovaj program, videćemo uskoro.

  Srbija / Rijaliti / Sve Vesti

  »ostatak teksta na telegraf.rs

  • media1.rs (0)
  • Facebook ()
  Komentari
  Vaše ime: (ukoliko ste registrovan član niko ne može da koristi Vaše ime)
  Vaš komentar: (molimo Vas pročitajte pravilnik)