Tri mladića skočila u bunar da spasu druga, svi poginuli (FOTO, VIDEO)

 • (Press) - 24.06.2013.

  Četiri mladića poginula su danas u barskom naselju Dobra Voda, a tragedija se dogodila tokom izvođenja radova na bunaru, saopštila je crnogorska policija.
  Televizija Vijesti prenose da su nastradali 29-godišnji Demir Olević (na slici levo), Vladimir Jeknić (19, na slici desno) iz Podgorice, Ejup Hodžić iz Zenice i za sada nepoznati mladić.

  Demir Olević Vladimir Jeknić

  Oni su poginuli prilikom čišćenja bunara dubokog oko osam metara, u dvorištu porodične kuće Olevića.

  Bunar je čistio Hodžić, koristeći pumpu sa motornim sagorevanjem i ugušio se od izduvnih gasova. Kada su primetili da ga neko vreme neka da izađe, za njim je prvo skočio mladić čiji identitet još uvek nije poznat. Odmah potom je skočio Olević, a za njim i Jeknić. Mladići nisu uspeli da izađu iz bunara, i sva četvorica su se ugušili od izduvnih gasova.

  Bunar mladici Bar

  Porodična kuća Olevića je se nalazi na oko 20 metara od plaže, a kupači su primetili da se nešto neobično dešava. Jedan od turista je uskočio u bunar i uz pomoć još nekoliko prolaznika izvukao beživotna tela mladića. Demir Olević je inače prošle godine završio Stomatološki fakultet i zaposlio se u stomatološkoj ordinaciji "Dr Šobić".

  Komšije su imale samo reči hvale za njega. Porodica Olević ima i ćerku Daliju. Vladimir Jeknić (19) je tek završio srednju Građevinsko-geodetsku škola "Marko Radević".

  Bar / Crna Hronika / Sve Vesti  »ostatak teksta na pressonline.rs

Ostali izvori:
 • media1.rs (0)
 • Facebook ()
Komentari
Vaše ime: (ukoliko ste registrovan član niko ne može da koristi Vaše ime)
Vaš komentar: (molimo Vas pročitajte pravilnik)